ua en ru

Кабмін повинен врегулювати питання погашення заборгованості за різницю в тарифах на теплоенергію та водопостачання, - Баранов

Кабінет міністрів повинен врегулювати питання погашення заборгованості за різницю в тарифах на теплову енергію, послуги водопостачання та водовідведення. Про це, представляючи проект бюджету, заявив голова комітету ВР з питань бюджету Валерій Баранов, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами Баранова, "ще ніколи проблема (житлово-комунального господарства) не фінансувалася настільки недостатньо як зараз (як пропонується в проекті бюджету 2012 р.), тому Кабінету міністрів потрібно вжити необхідних заходів для фінансування цієї програми".
Також Баранов зазначив, що при роботі над проектом бюджету на 2012 р. профільний парламентський комітет відпрацював понад 2 тис. пропозицій народних депутатів, більшість з яких не відповідало регламенту Верховної Ради.
"Комітетом відпрацьовані понад 2 тис. пропозицій народних депутатів... також проаналізовано пропозиції Рахункової палати. Щодо поданих пропозицій повинен підкреслити, що більшість пропозицій не відповідали вимогам ч. 1 ст. 156 регламенту Верховної Ради", - сказав Баранов.
За його словами, загальна вартість цих поправок, у разі якщо б вони були враховані, склала б близько 386 млрд грн.