ua en ru

Уряд заслуховуватиме щотижнево виконання національного плану дій щодо економічного росту в Україні, - Азаров

Прем'єр-міністр України Микола Азаров пропонує запровадити практику щотижневого заслуховування виконання національного плану дій щодо економічного зростання на засіданнях Кабінету міністрів. Про це він висловився на засіданні уряду 17 травня, передає прес-служба кабінета міністрів України.

"Сьогодні ми заслухаємо першого віце-прем'єр-міністра Валерія Івановича Хорошковського, який доповість членам уряду про стан виконання національного плану дій. Думаю, треба запровадити практику щотижневого заслуховування цього питання на засіданнях Кабінету міністрів", - сказав глава уряду.

Він нагадав, що глава держави виступив з новими ініціативами, спрямованими на активізацію розвитку реального сектору економіки, на ефективне використання вітчизняного економічного потенціалу.

Уряд, у свою чергу, розглядаючи підсумки соціально-економічного розвитку за І квартал поточного року, визначив заходи, необхідні для прискорення економічного зростання.

Нагадаємо, сьогодні, 17 травня, на засіданні Кабміна перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський доповість про стан виконання національного плану дій на 2012 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава". Співдоповідачем Хорошковського виступить перший заступник глави Адміністрації Президента України, представник Президента України у Кабінеті міністрів України Ірина Акімова.