ua en ru

Кабмін 2 березня розгляне середньострокову стратегію управління держборгом на 2011 - 2013 рр

Уряд України на своєму засіданні 2 березня розгляне проект постанови Кабінету міністрів "Про затвердження Середньострокової стратегії управління державним боргом на 2011 - 2013 роки". Доповідати з цього питання буде міністр фінансів України Федір Ярошенко. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.
Крім того, Кабмін планує розглянути проекти законів: "Про внесення змін до закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" щодо видів фінансових послуг, та про внесення змін до деяких законів України (щодо посилення інституційної спроможності регуляторів ринку небанківських фінансових послуг та фондового ринку). Доповідачем із зазначених питань виступить голова Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василь Волга.
Порядок денний роботи Кабміну також передбачає розгляд наступних постанов уряду: "Про державне регулювання виробництва цукру та цукрових буряків у період з 1 вересня 2011 р. до 1 вересня 2012 р.", "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо підготовки до зняття з експлуатації атомних блоків та поводження з відпрацьованим ядерним паливом і радіоактивними відходами на Чорнобильській АЕС", "Про затвердження розмірів бюджетної тваринницької дотації на 2011рік".