ua en ru

К.Григоришин змінив керівника “CНВО ім. Фрунзе” через "нереалізований потенціал підприємства".

Головний акціонер ВАТ «Сумське НВО ім. Фрунзе» Костянтин Григоришин вважає, що протягом останніх двох років підприємству не вдалося реалізувати свій потенціал повною мірою. У зв'язку з цим 15 лютого спостережну раду СНВО змінив в.о. гендиректора підприємства Ігоря Іванова на В'ячеслава Романова, повідомляє інформаційний відділ «СНВО ім. Фрунзе ».
«СНвО ім. Фрунзе» було і залишається одним з кращих підприємств у машинобудівній галузі, яка має колосальний потенціал, впевнений К.Григоришин. На його думку, В.Романов - технічно грамотний фахівець, який має величезний досвід роботи, передає кореспондент РБК-Україна.
В.Романов народився 8 жовтня 1951 р. у м. Черніковську (Башкортостан). Закінчив Московський авіаційний інститут за спеціальністю «двигуни літальних апаратів». Свою трудову діяльність розпочав у 1975 р. в Союзній проектному бюро «Машпроект». У 1990 р. В.Романов став головним конструктором виробів конструкторського відділення СПБ «Машпроект», а в 2002 р. - головним конструктором з енергетичних установок ДП НВКГ «Зоря-Машпроект». У 2006-2008 рр. займав посаду головного інженера цього підприємства. З грудня 2008 р. по теперішній час працював на посаді технічного директора ДП НВКГ «Зоря-Машпроект». Кандидат технічних наук, доцент, академік інженерної Академії України.
Як зазначає сам В.Романов, його основне завдання - зробити динамізм в роботу «СНПО ім. Фрунзе». Оскільки «Зоря-Машпроект» і СНВО схожі за напрямками діяльності, він розраховує на швидку адаптацію на підприємстві.
ВАТ «Сумське НВО ім. М.В.Фрунзе» входить до групи компаній «Енергетичний стандарт» К.Григоришина і є одним з найбільших у Європі виробників газоперекачувальних агрегатів і комплектних компресорних станцій; відцентрових, вакуумних, хімічних насосів; центрифуг, устаткування для хімічної, газової та нафтопереробної промисловості.