ua en ru

К.Єфименко доручив збільшити пропускні можливості Керченської поромної переправи.

Міністр транспорту та зв'язку України Костянтин Єфименко під час робочої поїздки до м. Керч доручив керівництву державної судноплавної компанії "Керченська поромна переправа" спільно з Держмитслужбою України опрацювати питання щодо збільшення пропускних можливостей переправи, а також прискорити вирішення питання стосовно будівництва вокзалу, передає прес-служба Мінтрансзв'язку України.
"Надання транспортних послуг пасажирам та автомобілістам має бути якісним і комфортним, а не супроводжуватися багатогодинними очікуваннями в чергах", - заявив міністр.
Проблемні питання, плани на 2010 р. та довгострокові перспективи розвитку Керченського порту міністр обговорив із начальником порту Олександром Котовським.
Слід зазначити, що останнім часом Керченський порт значно збільшив обсяги вантажопереробки. Зважаючи на те, що територія Керченського порту обмежена морем та містом, підприємство не має змоги розширюватися за рахунок збільшення виробничих майданчиків. Тому міністр доручив керівництву порту в стислі терміни надати пропозиції щодо розвитку порту за рахунок підвищення продуктивності праці, збільшення швидкості переробки вантажів, модернізації кранового господарства та терміналів.