ua en ru

Ізюмська райрада скасувала своє рішення опротестувати видобуток сланцевого газу на території району

Ізюмська районна рада Харківської області скасував своє рішення № 388-VI від 27 лютого 2013 р. звернутися у Верховну Раду України (ВР) з проханням призупинити розробку і видобуток сланцевого газу на території Ізюмського району. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної ради.

"Розглянувши це питання на підставі листа депутата Є. Брюханова та висновку постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, свободи слова, інформації і регуляторної політики райради, депутати вирішили: "Скасувати рішення ХХХ сесії районної ради VI скликання від 27.02.2013 року № 388-VI" Про видобутку сланцевого газу на території Ізюмського району", - йдеться в тексті рішення.

Аргументація рішення відсутнє.

Депутати Ізюмської районної ради Харківської області 28 лютого висловилися за припинення розробки родовищ сланцевого газу на Юзівської площі в Харківській області. Рішення звернутися з відповідними вимогами до ВР було прийнято депутатами під тиском протестуючих, які пікетували сесію райради.