ua en ru

Вивчати гру "Аякса" поїдуть тренери "Дінамо" О.Лужний і М.Латиш, - В.Газзаєв

Спостерігати за грою суперника "Динамо" в 4-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Аякса" поїдуть тренери киян Олег Лужний і Микола Латиш. Про це РБК-Україна повідомив головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв.

Він підкреслив, що команда грунтовно підготується до зустрічі з Нідерландами.
"У нас вже є запис матчів, які "Аякс" проводив з ПАОК в 3-му кваліфікаційному раунді і ми обов'язково зберемо повну інформацію про гру нашого суперника. Щоб своїми очима постежити за "Аяксом", до Нідерландів відправляться Олег Лужний і Микола Латиш", - сказав він.
Відносно долі, яка випала "Динамо", В.Газзаєв відзначив, що "неправильно міркувати про той, хто з можливих суперників був би переважнішим, оскільки на даному етапі всі клуби однаково сильні". "Коли починають дивитися на те, чи простий суперник нам дістався чи ні, це розхолоджує футболістів. Вважаю, треба не шукати легких шляхів, а працювати і своїми силами досягати результату", - сказав він.
Він підкреслив, що завдання "Динамо" пройти далі в груповий раунд Ліги чемпіонів, а чи буде виступ киян таким же переконливим, як з попереднім суперником "Динамо" "Гентом" чи ні, вже не так важливо. "Головне потрапити в групу", - сказав наставник киян.
В.Газзаєв також наголосив, що не вважає за перевагу те, що перший поєдинок "Динамо" проведе на своєму полі. "Я не думаю, що це перевага, оскільки домашній матч відповідальніший і з погляду строгості гри в обороні, і з тієї причини, що чинник пропущеного гола на своєму полі має дуже велике значення", - сказав він.
Нагадаємо, ФК "Динамо" (Київ) в 4-му раунді кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА зіграє з ФК "Аякс"(Амстердам). Такі результати жеребкування, яке пройшло в швейцарському Ньоні.
Перший матч 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів пройде 17/18 серпня в Києві, відповідь - 24/25 серпня в Амстердамі.
Нагадаємо, в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" обіграло бельгійський "Гент" (3:0 в першому матчі в Києві, 3:1 - в другому на виїзді).