ua en ru

Винахідники з Угорщини створили скутер-трансформер

Для власників скутерів не секрет, наскільки небезпечно залишати свого маленького друга на вулиці. Від викрадачів скутер не рятують ні мотоциклетні замки, ні навіть товста амбарна ланцюг. Винахідники з Угорщини знайшли вихід з цієї сумної ситуації.
Електричний скутер Moveo створений угорської некомерційною організацією, яка на даний момент шукає засоби, щоб запустити своє дітище в масове виробництво. Головне достоїнство цієї моделі - її можна складати і тягнути за собою, як валіза. Спочатку Moveo везе свого власника в потрібне місце, потім власник складає скутер і везе туди, де може спокійно його залишити.
Важить Moveo всього 25 кілограмів, зате швидкість розвиває значну - 45 км/год. Для того щоб зарядити скутер, потрібно всього годину, а вистачає цієї зарядки на 35 кілометрів. Поки диво-транспорт виготовлений в двох кольорах: чорному і золотистому.
Імовірно, його вартість може скласти близько $3100.

Винахідники з Угорщини створили скутер-трансформерВинахідники з Угорщини створили скутер-трансформерВинахідники з Угорщини створили скутер-трансформер

Винахідники з Угорщини створили скутер-трансформерВинахідники з Угорщини створили скутер-трансформер