ua en ru

Побиття журналістки в Одесі: з'явилися подробиці інциденту

Побиття журналістки в Одесі: з'явилися подробиці інциденту Фото: Світлана Підпала (Артур Асафьев facebook)

З'явилися подробиці побиття журналістки в Одесі

З'явилися подробиці побиття в Одесі журналістки і активістки Світлани Підпалої 24 червня 2017 року. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

"Підпалу вартували двоє на розі вулиць Ковальська і Тираспольська в 13:30 -14:00. Один залишився за кермом заведеного мопеда, другий, довготелесий білявий, з короткою стрижкою і світлими очима, спочатку гукнув, схопив за руку, розвернув і забризкав Світлані обличчя з балончика. Потім, заштовхав у кут арочного в'їзду та почав бити кулаками по обличчю", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, після того, як Підпала впала, нападник застрибнув на мопед до очікуючого на нього співучасника, після чого вони зникли у невідомому напрямку.

Повідомляється, що у журналістки в результаті побиття закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин і окістя лобової частини, обширна гематома.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Одеси невідомі напали на журналіста, учасника розслідувальної групи 2 травня", активіста рухів "Генпротест" і "Зелений лист" Світлану Підпалу.