ua en ru

Через підрив мосту в Запорізькій області обмежено ж/д рух

Через підрив мосту в Запорізькій області обмежено ж/д рух

В результаті підриву мосту в Запорізькій області обмежено залізничний рух. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"20 січня о 15:00 на 360 км перегону Комиш Зоря - Розівка на шляху прямування вантажного поїзда стався підрив залізничного мостового переходу. У поїзді перевозився концентрат зі ст. Комиш-Зоря до ст. Сартана", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, внаслідок чого сталося сходження з рейок локомотива і 20 вагонів. Локомотивна бригада не постраждала.

Припинено рух поїздів на ділянці Комиш-Зоря - Розівка.

"У зв'язку з пошкодженням залізничної інфраструктури сьогодні не вирушать у рейс з Сартани поїзда № 584/583 Сартана - Київ та № 522/521 Сартана - Харків", - сказано в повідомленні.

Крім того, за зміненим маршрутом в Бердянськ будуть курсувати наступні поїзда: № 584/583 Київ - Сартана - з Києва через Комиш-Зорі; № 70/69 Львів - Сартана - без заходу в Комиш-Зорі; № 522/521 Харків - Сартана - з Харкова 21 січня через Комиш-Зорі.

Нагадаємо, у Запоріжжі вночі в районі площі Маяковського прогримів вибух біля відділення "Дельта Банку" по вулиці 40 років Радянської України.