ua en ru

Через обстріли бойовиків Щастя загинув мирний житель, ще двоє поранені, - ЛОДА

Через обстріли бойовиків Щастя загинув мирний житель, ще двоє поранені, - ЛОДА Джерело фото:twitter.com/Новости Донбасса

У Щасті Луганської області 14 січня в результаті обстрілу з боку бойовиків загинув мирний житель, а ще двоє були поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Близько 16 години в результаті обстрілу загинув мирний житель, 57-річний чоловік, що проходив по вулиці. Ще дві людини - 59-річна жінка і 68-річний чоловік - отримали осколкові поранення і доставлені в лікарню", - наголошується в повідомленні.

Населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області, за даними ЛОДА, бойовики ЛНР продовжують інтенсивно обстрілювати з артилерії, мінометів і систем "Град". Всього за 14 січня і ніч на 15 січня було зафіксовано 28 обстрілів. В зоні ураження виявилися Станиця Луганська, Щастя, Кримське, Трьохізбенка, Кряківка, Чорнухине, Золоте, Попасна.

Нагадаємо, 14 січня, за даними ЛОДА, в результаті обстрілу Щастя з боку бойовиків загинула жінка.

За даними начальника прес-служби ГУ МВС у Луганській області Тетяни Погукай, через обстріли з боку бойовиків 14 січня Щастя і Станиці Луганської були поранені два мирних жителя і один міліціонер.