ua en ru

Через негоду ускладнено проїзд на дорогах кількох південних, східних та західних областях України

Через негоду 4 лютого ускладнено проїзд ділянками окремих доріг в кількох південних, східних та західних областях.

Через негоду 4 лютого ускладнено проїзд ділянками окремих доріг в кількох південних, східних та західних областях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури України.

Згідно з повідомленням, через несприятливі погодні умови залишається ускладненим проїзд по дорогах загального користування на Волині, Донбасі, Прикарпатті, Буковині, в Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Тернопільській та Львівській областях.

Зокрема, все ще обмежена руху Волинської області дорогий Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі. В Донецькій - Донецьк-Новоазовськ-Седове, Кременівка-Ялта, Запоріжжя-Маріуполь.

У Запорізькій області закрито для руху ділянки доріг Оріхів-Пологи-Кінські, Роздори-Андріївка-Бердянськ, Арбузинка-Єланець-Нова Одеса.

Немає проїзду в Івано-Франківській області на дорогах Снятин-Тязів на ділянці Снятин-Городенка, Татарів-Кам.Подільський на ділянці Коломия-Городенка-Устечко.

У Чернівецькій області неможливо доїхати по дорозі Юрківці (Чернівці)-Вікно в 9 населених пунктів.

Дещо ускладненим є рух по місцевих автодорогах в Миколаївській області - КПП "Тимкове"-Балта-Первомайськ - Доманівка-Олександрівка, Миколаїв-Доманівка-Берізки, Тишківка-Вільшанка-Первомайськ, Братське-Вознесенськ.

в Одеській області - Кудрявка-Яснополь, Приморське-Жовтий Яр-Татарбунари, Спаське-Вилкове, Білолісся-Приморське.

У Тернопільській - Зборів-Козова, Бережани-Підгайці-Монастирськ, Озерна-Городище, Козова-Літятин.

У Чернівецькій - Чернівці-Заставна-Чуньків-Кулевці-Репуженці, Заліщики-Звенячин-Городенка,

У Львівській Броди-Тернопіль.