ua en ru

Через бойові дії в Слов'янську порушено водопостачання чотирьох міст в Донецькій обл

4 червня у зв'язку з бойовими діями були пошкоджені дві високовольтні лінії 110 кВ Райгородська-Бантишево і Славтес-Райгородська і, як наслідок, - знеструмлена підстанція "Райгородський водозабір", яка постачає електроенергію на об'єкти комунального підприємства "Вода Донбасу" в Слов'янському районі, в результаті чого порушено водопостачання міст Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Слов'янськ.

4 червня у зв'язку з бойовими діями були пошкоджені дві високовольтні лінії 110 кВ Райгородська-Бантишево і Славтес-Райгородська і, як наслідок, - знеструмлена підстанція "Райгородський водозабір", яка постачає електроенергію на об'єкти комунального підприємства "Вода Донбасу" в Слов'янському районі, в результаті чого порушено водопостачання міст Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Слов'янськ. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Як повідомляється, на даний момент бригади ДТЕК Донецькобленерго не мають можливості провести відновлювальні роботи, так як в районі ведуться бойові дії.

Також в Слов'янському та Краснолиманському районах Донецької області бойових дій без електропостачання знаходиться 6 сіл: Андріївка, Червоноармійське, Карпівка, Тихоновка, Брусовка, Караван.

Нагадаємо, в Донецькій і Луганській областях з квітня 2014 р. проходить антитерористична операція (АТО).