ua en ru

З МВС звільнено майже 17 тис. правоохоронців, які порушили присягу, - заступник міністра

З Міністерства внутрішніх справ України (МВС) звільнено майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народові.

З Міністерства внутрішніх справ України (МВС) звільнено майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народові. Про це заявив заступник глави МВС України Сергій Чеботар, повідомляє прес-служба відомства.

"На сьогоднішній день МВС України звільнено майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народу", - заявив Чеботар.

За його словами, в правоохоронному відомстві ведеться активна боротьба з міліціонерами, які змінили присяги, зокрема замішані в корупційних схемах, торгівлі наркотиками та вчинення інших правопорушень.

"Нещодавно у Хмельницькій та Херсонській областях було звільнено низку співробітників, які були замішані в корупційних схемах. У Чернігівській і Харківській областях правоохоронці були замішані в схемах з торгівлі наркотиками. Всі ці особи були звільнені із займаних посад", - підкреслив Чеботар.