ua en ru

З липня Україна експортувала 720 тис. тонн зернових і олійних культур

З липня Україна експортувала 720 тис. тонн зернових і олійних культур Фото: експорт зернових (facebook.com/ГПЗКУ)

План на листопад поточного маркетингового року виконаний на 102%

З початку липня поточного маркетингового року ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) експортувала 720 тис. тонн зернових та олійних культур. Про це повідомив керівник ДПЗКУ Дмитро Гавриш, передає прес-служба корпорації.

"Водночас, план на листопад поточного маркетингового року уже виконаний на 102% - експортовано 168 тисяч тонн. При цьому головним нашим партнером залишається Китайська національна корпорація ССЕС, на адресу якої за результатами 5 місяців поточного МР було відвантажено майже 300 тис. тонн зернових", - повідомив керівник корпорації.

Гавриш зазначив, що корпорація має намір у подальшому розширювати експортні поставки, зокрема через китайську корпорацію ССЕС на треті країни: Португалію, Нідерланди, Італію, Єгипет, Туніс і Бангладеш.

#ДПЗКУ відвантажила на зовнішні ринки 720 тис. тонн зернових та олійних культур Державна продовольчо-зернова корпорація...

Опубліковано Державна продовольчо-зернова корпорація України 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 1 грудня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про намір України збільшити експорт до 55,7 млрд доларів в 2018 році.