ua en ru

У Івано-Франківській області на трасі перекинувся автомобіль, є загиблий

У Івано-Франківській області на трасі перекинувся автомобіль, є загиблий Фото: ДТП (torange.biz)

Внаслідок ДТП у Івано-Франківській області постраждали 3 особи

У Івано-Франківській області на автодорозі сполученням Делятин - Раківчик перекинувся автомобіль, внаслідок аварії загинув водій авто. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у Facebook.

Як зазначається, аварія сталася 6 грудня, близько 16:20, водій автомобіля Audi A4 не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля.

"На момент аварії у салоні авто перебували троє пасажирів: 52 та 58-річні жінки та чоловік 53-х років. З різними ступенем тілесних ушкоджень їх доправлено до Надвірнянської ЦРЛ. Внаслідок ДТП водій через декілька годин від отриманих травм помер в лікувальному закладі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На Надвірнянщині трапилось ДТП: один загиблий, троє травмованих (ФОТО) Подія трапилася, 6 грудня, близько 16:20 год на а...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області на автодорозі Київ-Чоп легковий автомобіль врізався в автобус, внаслідок чого загинув водій легкового автомобіля.