ua en ru

В Івано-Франківській області поліція розслідує загибель мотоцикліста

В Івано-Франківській області поліція розслідує загибель мотоцикліста Фото: швидка допомога (РБК-Україна)

Місцеві мешканці припускають, що аварія могла статися  через переслідування мотоцикла працівниками поліції

В Івано-Франківській області поліція розслідує загибель мотоцикліста, який у вівторок, 11 вересня, влетів у бетонний стовп. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франкцівській області.

Зазначається, мотоцикліст, житель смт. Верховина, обганяючи "ВАЗ 2109", виїхав на смугу зустрічного руху, де не впорався з керуванням і зіткнувся із бетонним стовпом на узбіччі автодороги. Мотоцикліст загинув. Також внаслідок аварії постраждав пасажир мотоцикла - 13-річний хлопчик. Місцеві мешканці припускають, що аварія могла статися через переслідування мотоцикла працівниками поліції на службовому автомобілі, які у цей час несли службу по маршруту патрулювання.

"За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала досудове розслідування (ч.2 ст. 286 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, в Івано-Франківську на перехресті вулиць Юліана Целевича - Галицька водій автомобіля в'їхав у службовий автомобіль патрульних поліцейських, в результаті чого травмувалися троє правоохоронців.

Також в Харківській області електричка зіткнулася з вантажними вагонами, в результаті чого постраждали чотири людини.