ua en ru

У Харківській області електричка зіштовхнулася із вантажними вагонами, є постраждалі

У Харківській області електричка зіштовхнулася із вантажними вагонами, є постраждалі Фото: аварія поїзда у Харківській області (hk.npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області сьогодні вночі, 12 вересня 2018 року, електричка зіштовхнулася із вантажними вагонами, внаслідок чого постраждали чотири особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, подія сталась близько першої години ночі біля села Степове на залізничному перегоні Зачепилівка-Красноград, де зіштовхнулися електричка Дніпро-Красноград та вантажні вагони. Внаслідок аварії постраждали три пасажири електрички та один працівник залізниці.

"Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися. Двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу із забоями тулуба і саднами, а також 42-річний працівник залізниці із переломом кінцівки звернулися за медичною допомогою до місцевої лікарні. Стан здоров’я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на момент аварії у потязі перебували 19 осіб, з них 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади.

Наразі рух транспорту на вказаній ділянці перекритий, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України.

У Харківській області електричка зіштовхнулася із вантажними вагонами, є постраждалі
У Харківській області електричка зіштовхнулася із вантажними вагонами, є постраждалі

Фото: аварія поїзда у Харківській області (hk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 вересня у Харкові поїзд збив 33-річного чоловіка, який сидів на залізничних коліях та не реагував на попереджуючі сигнали машиніста локомотива.

Крім того, повідомлялося, що у серпні у Харківській області електропотяг сполученням Золочів-Харків збив чоловіка.