ua en ru

В Івано-Франківській області перекинувся автобус із прочанами, 10 травмованих

В Івано-Франківській області перекинувся автобус із прочанами, 10 травмованих Фото: наслідки ДТП автобусу з прочанами

У результаті ДТП госпіталізовано дитину та четверо жінок

В Івано-Франківській області внаслідок перекидання автобуса "Неоплан 116N" у селі Гошів Долинського району травмувалося 10 людей, п’ятеро з яких госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Попередньо встановлено, що 25 березня, близько 16:00 58-річний житель Івано-Франківська, керуючи пасажирським автобусом, на підйомі до Гошівського монастиря не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус почав котитися заднім ходом та зіткнувся з допоміжної опорою електроопори, що знаходилась праворуч від проїзної частини дороги.

"Після цього "Неоплан" із прочанами з Тисменицького району перекинувся на лівий бік. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 10 людей, у тому числі 13-річний хлопчик та 12-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження. Постраждалого підлітка, а також чотирьох жінок віком 90, 80, 60 та 58 років доставили до лікарні з травмами різної тяжкості", - йдеться в повідомленні.

altaltalt
Фото: ДТП з автобусом в Івано-Франківській області

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, в ході якого буде встановлено всі обставини ДТП з потерпілими.

Нагадаємо, раніше в Києві на перехресті вулиць Теліги та Дорогожицької сталося ДТП із перекиданням автомобіля служби таксі.