ua en ru

В Івано-Франківській області в автомобільній аварії постраждали шість осіб

В Івано-Франківській області в автомобільній аварії постраждали шість осіб Фото: ДТП в Івано-Франківській області (facebook обласної поліції)

Винуватець ДТП виїхав на зустрічну смугу і протаранив автомобіль

У Галицькому районі Івано-Франківської області в автомобільній аварії постраждали шість осіб. Про це йдеться в повідомленні обласної поліції у Facebook.

Повідомляється, що вночі в селі Нараївка автомобіль ВАЗ "Калина" виїхав на зустрічну смугу та врізався в "Ауді А4".

"Внаслідок ДТП з травмами різного ступеня госпіталізували до Галицької ЦРЛ водія автомобіля "Калина" та його пасажирів - 27-річного чоловіка і трьох дівчат 18-20 років. Крім того, постраждала пасажирка автомобіля "Ауді А-4" - 6-річна дівчинка", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, водій "Ауді А-4" був тверезий, а у другого водія, якого доставили до реанімаційного відділення, взяли зразки крові для проведення експертизи на вміст алкоголю. За фактом ДТП з постраждалими відкрито кримінальну справу.

ВНАСЛІДОК ДТП У ГАЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ ТРАВМОВАНО ШЕСТЕРО ЛЮДЕЙ Як наразі відомо, 13 серпня близько 03.20 у селі Нараївка во...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області сталася ДТП, в результаті якої загинули 4 людини. За даними ЗМІ, автомобіль "Пежо" виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з "Тойота Лендкрузер". У результаті ДТП загинули водій і пасажири "Пежо".