ua en ru

В Івано-Франківській області автомобіль впав у річку, є загиблий

В Івано-Франківській області автомобіль впав у річку, є загиблий Фото: ДТП (УНІАН)

Пригода сталася 31 липня

В Івано-Франківській області в с. Нижнів Тлумацького району 31 липня водій автомобіля Mitsubishi Pajero не впорався з керуванням і з'їхав у р. Дністер, в результаті чого загинула одна людина і ще двоє постраждали. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Так, працівниками слідчо-оперативної групи встановлено, що водій вказаної машини, 1995 р. н., рухався по польовій дорозі з с. Нижнів в бік урочищі "Церквище", не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, допустив з'їзд з дороги в річку Дністер, що призвело до перекидання авто.

"В результаті пригоди пасажир 1972 р. н., житель Тлумацького району, який знаходився на задньому сидінні автомобіля, загинув на місці події, водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забиття шийного відділу хребта, перелом лівої ключиці зі зміщенням". – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що ще один пасажир 1997 р. р., який перебував на передньому сидінні автомобіля, отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних ран обох колін, суглобів, шкіри обличчя та грудної клітини.

Також встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння (1.2 проміле алкоголю в крові).

стосовно нього складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) кодексу України про адміністративні правопорушення.

По даному факту правоохоронцями розпочато досудове розслідування ч. 2.ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом)Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: аварія в Івано-Франківській області (if.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 липня під Києвом на Житомирському шосе мікроавтобус врізався в припаркований грузови, в результаті чого загинула одна людина і ще троє постраждали.