ua en ru

В Івано-Франківську розслідують факт неправдивого повідомлення про мінування вокзалу

В Івано-Франківську розслідують факт неправдивого повідомлення про мінування вокзалу Фото: Івано-Франківськ

Вокзал працює у звичному режимі

Прокуратурою міста Івано-Франківськ здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом неправдивого повідомлення про замінування вокзалу в обласному центрі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Як повідомляється, сьогодні, 23 липня, вранці до чергової частини Івано-Франківського МВ УМВС надійшло повідомлення по телефону від ДСНС в Івано-Франківській області про те, що о 7:10 телефонувала невідома особа та повідомила про замінування вокзалу в Івано-Франківську та о 9:00 відбудеться вибух. З території вокзалу евакуйовано пасажирів та працівників залізниці.

"Під час огляду будівлі вокзалу та території вибухонебезпечних предметів не виявлено. Надалі тривають заходи щодо встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування. На даний час вокзал працює у звичному режимі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості про подію внесені до ЄРДР за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області СБУ встановила особу "телефонного терориста".