ua en ru

В Івано-Франківську за фактом обвалу на будівництві відкрили справу

В Івано-Франківську за фактом обвалу на будівництві відкрили справу Фото: поліція (flickr.com/usembassykyiv)

Справу відкрито через порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

В Івано-Франківську за фактом обвалу на будівництві з постраждалими та загиблим відкрили справу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області.

"Вчора, 22 листопада, о 20:30 в чергову частину Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового Держприкордонслужби Івано-Франківська про те, що по вул. Шевченка, на території новобудови стався обвал перекриття будинку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до місця виклику одразу прибули правоохоронці, де в ході проведення слідчих дій було встановлено, що близько 20:00 на території Католицької школи-гімназії св. Василія Великого, де здійснювалося будівництво двоповерхового будинку, під час заливки бетону для перекриття другого поверху, стався обвал конструкції, в результаті чого монолітна перегородка другого поверху впала.

Так, в результаті від отриманих травм 71-річний робітник помер на місці пригоди, ще четверо інших працівників з травмами різної тяжкості були доставлені в лікарню.

Зазначається, що відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст 2. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську під час проведення будівельних робіт обвалилася стіна християнської школи.