ua en ru

Підсумкове засідання комісії щодо створення в Україні підприємства з виготовлення ядерного пального відбудеться до кінця серпня 2010 р., - Мінпаливенерго

Підсумкове засідання міжвідомчої конкурсної комісії з вибору технології створення в Україні підприємства з виготовлення ядерного пального відбудеться до кінця серпня 2010 р. Про це повідомила сьогодні журналістам заступник міністра палива та енергетики Наталя Шумкова, передає кореспондент РБК-Україна.
Н.Шумкова підкреслила, що на даний момент жодна із компаній не відмовилася від участі в конкурсі. За її словами, 6 серпня усі експерти отримають пропозиції компаній для ознайомлення.
"У п'ятницю всі експерти отримають матеріали, їм буде дано на вивчення цих матеріалів 4 дні, після цього вони повинні будуть сформулювати свої запитання до учасників конкурсу. Мінпаливенерго всі ці запитання узагальнить впродовж трьох днів і два тижні конкурсанти ще будуть відповідати на запитання експертів", - заявила Н.Шумкова.
Вона додала, що після цього відбудеться засідання міжвідомчої конкурсної комісії з розгляду остаточної версії, яку запропонують конкурсанти.