ua en ru

Італійський філія "Приватбанку" звинувачують у відмиванні грошей

Італійський філія "Приватбанку" звинувачують у відмиванні грошей Фото: Італія підозрює ПриватБанк у відмиванні грошей

Банк Італії має намір закрити філію і заборонити здійснювати будь-які операції, крім видачі вкладів та переведення коштів клієнтів на рахунки інших банків

Банк Італії має намір закрити італійський філія латвійського кредитора AS PrivatBank після виявлення порушень правил, що перешкоджають відмиванню грошей. Про це повідомляє Reuters.

Згідно з повідомленням, порушення були виявлені в ході перевірки, проведеної італійським регулятором з 16 березня по 6 квітня поточного року. Крім того, Банк Італії заявив, що на його думку ризик повторення цих порушень досить великий.


"Перевірки показали серйозні порушення правил по відмиванню грошей з ризиком можливого повторення," – цитує банк Італії видання.

Таким чином, італійському філії Приватбанку заборонено проводити будь-які операції, крім видачі депозитів і переведення коштів клієнтів на рахунки інших банків.

46% AS PrivatBank, українського "ПриватБанку" України. Філія був створений у Латвії в 1992 році і має 13 філій у самій Латвії та один в Італії.

Нагадаємо, "ПриватБанк" запустив спільний проект з Viber.