ua en ru

Італія - Україна: анонс матчу

Італія - Україна: анонс матчу Фото: тренування гравців збірної України перед матчем з Італією (twitter.com/FFUKRAINE)

Готуємося до товариського поєдинку

Збірна України проведе товариський матч з однією з найтитулованіших команд світу - Італією. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися поєдинок можна на телеканах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу підопічним Роберто Манчіні.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Італія - Україна можна на РБК-Україна

10 жовтня 21:45
Генуя, стадіон "Луїджі Ферраріс"

Збірна України продовжує підготовку до матчів Ліги Націй. Команда Андрія Шевченка проведе в Генуї товариський поєдинок проти чотириразових чемпіонів світу (1934, 1938, 1982 і 2006 роки) - збірної Італії.

Головним арбітром зустрічі призначений словенець Раді Обренович. 28-річний суддя почав працювати на міжнародних матчах лише в минулому році. Раніше на матчах за участю українських команд не працював.

Допомагати Обренович будуть його співвітчизники Матей Жуніч і Мануель Відаль. Четвертий суддя - італієць Марко Ді Белло.

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні: "Завтра будемо пробувати різні варіанти, експериментувати. 4-3-3? Так, безумовно. Я вже навіть не пам'ятаю, як грати в 4-2-3-1, тому в атаці буде три гравці. Ми хочемо провести хороший матч і порадувати уболівальників Генуї, які прийдуть на футбол".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Радий повернутися в Італію в ролі тренера. Радий буду показати, як грає моя команда. Звичайно, як і у Італії, у нас є проблеми зі складом. Зокрема, не зіграє Ярмоленко, але ми спробуємо показати красивий футбол".

Орієнтовні склади:

Україна: П'ятов, Матвієнко, Бурда, Ракицький, Караваєв, Степаненко, Малиновський, Коноплянка, Циганков, Марлос, Яремчук

Італія: Доннарумма, Крішіто, Романьйолі, К'єлліні, Флоренці, Жоржина, Бонавентура, Бернанрдескі, К'єза, Дзадзен, Іммобіле