ua en ru

Італія - Україна 1-1: відео голів та огляд матчу

Італія - Україна 1-1: відео голів та огляд матчу Фото: Італія - Україна (twitter.com/FFUKRAINE)

Команда Шевченка здобула нічию в товариському матчі

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів товариського матчу між збірними командами Італії та України.

Попри статус товариського матчу для головного тренера "синьо-жовтих" Андрія Шевченка, який провів значну частину кар'єри в "Мілані", він був особливим. Його підопічні витримали тиск чотириразових чемпіонів світу та зіграли внічию - 1:1.

Італійці дуже активно включилися в гру, і на перших хвилинах Андрію П'ятову довелося парирувати небезпечні удари Федеріко Бернардескі і Леонардо Бонуччі. Пізніше Лоренцо Інсіньє із забійної позиції не влучив у ворота, а Ніколо Барелла і Федеріко К'єза теж не зуміли переграти воротаря українців.

На 55 хвилині дальній удар Федеріко Бернардескі нарешті приніс успіх команді Роберто Манчіні. Втім, досить швидко гості зрівняли рахунок завдяки голу Руслана Малиновського.

Вирвати перемогу для "Скуадри адзурри" міг Бонуччі, але не влучив у ворота після розіграшу кутового. Не без труднощів відбившись на останніх хвилинах, "синьо-жовті" здобули нічию і в гарному настрої готуватимуться до зустрічі з Чехією в рамках Ліги націй.

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні: "Ми повинні бути більш холоднокровними під час використання моментів, тому що перемогу приносять голи. З усіх сил намагалися повести в рахунку, створивши безліч моментів, тоді як Україна забила вже з другого удару.

Мені теж набридло не перемагали, як і всім. Однак є позитивний момент - команда в великих відрізках показувала хороший футбол. Це була товариська гра. Сподіваємося, що з неділі ми почнемо перемагати".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Дякую за компліменти на адресу збірної України, але за перший тайм вона їх не заслуговує. Але другий тайм ми зіграли дуже якісно, ​​компактно і, навіть коли отримали гол у свої ворота, знайшли в собі сили для того, щоб зрівняти рахунок.

Для мене дуже важливо і престижно бути тут в ролі тренера національної команди. Я дуже задоволений виступом збірної України і подякував хлопцям за гру. Ми задоволені також і результатом".