ua en ru

Італія - Іспанія 2-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Італія - Іспанія 2-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Італія - Іспанія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Італія - Іспанія. Онлайн-трансляція матчу Італія - Іспанія на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

27 червня, 19:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Італія - Іспанія 2:0
Гол: К'єлліні
, 33, Пелле, 90+1
Італія:
Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Флоренці (Дармиан, 84), Пароло, Де Россі (Мотта, 54), Джаккеріні, Де Шильо - Пелле, Едер (Инсиньо, 82)
Іспанія: Де Хеа - Хуанфран, Піке, Рамос, Альба - Бускетс, Фабрегас, Іньєста - Сілва, Мората (Васкес, 70), Ноліто (Адурис, 46, (Педро, 81)

Поєдинок, гідний фіналу, відбудеться сьогодні в передмісті Парижа. Потужна команда Італії зустрінеться з чинним чемпіоном Європи. Команда Конте буде робити все заради реваншу, адже саме італійці у фіналі Євро-2016 дозволили іспанцям обіграти себе і виграти той турнір.

Підопічні Дель Боске, як і "Cкуадра адзурра", заробили 6 очок в трьох матчах групового раунду. Італійці дозволили собі розслабитися тільки тоді, коли завоювали своє перше місце, іспанці в останньому матчі поступилися хорватам.

Сегоднядняшний матч не буде надто видовищним, але і нудним теж не буде - такі команди просто не вміють нудно грати. Швидше за все, контроль м'яча буде за іспанцями, а італійці запропонують супернику швидкий перехід з оборони в атаку і відмінну реалізацію своїх моментів.

Італія - Іспанія 2-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Альваро Мората

Нападник збірної Іспанії Альваро Мората:

"Італія завжди була конкурентоспроможною. Як і в Серії А, цій збірній дуже важко забити. Барцальї, Бонуччі і К'єлліні – найкращий захист в світі, ніхто не бажає грати проти них. Дуже складно забити, коли проти тебе грають ці троє, та ще й на воротах стоїть Буффон".