ua en ru

В Італії зіткнулися поїзд і вантажівка, двоє загиблих і 18 потерпілих

В Італії зіткнулися поїзд і вантажівка, двоє загиблих і 18 потерпілих Фото: аварія з поїздом в Італії (twitter.comCorriere)

В Італії поїзд зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на коліях

В Італії пізно ввечері в середу, 23 травня, в провінції Турин сталося зіткнення пасажирського поїзда та вантажного автомобіля. У результаті загинули дві людини, ще 18 отримали травми різного ступеню важкості, передає ANSA.

Повідомляється, що потяг вирушив від станції Турин в 22:30. Вже через 50 хвилин сталося зіткнення з вантажівкою, яка стояла на коліях. В результаті зіткнення поїзд зійшов з рейок.

В Італії зіткнулися поїзд і вантажівка, двоє загиблих і 18 потерпілихВ Італії зіткнулися поїзд і вантажівка, двоє загиблих і 18 потерпілихВ Італії зіткнулися поїзд і вантажівка, двоє загиблих і 18 потерпілих

Фото: аварія з поїздом в Італії (twitter.comCorriere)

Серед двох загиблих - машиніст поїзда. Один з потерпілих знаходиться у важкому стані. Потерпілих з серйозними травмами було доставлено рятувальними вертольотами в госпіталь. Причини події з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області вночі 17 травня 2018 автомобіль в'їхав у потяг. Як повідомили в поліції, в результаті події одна людина загинула.

Додамо, що в Україні з початку 2018 року на залізничному транспорті травмовано 11 дітей у віці до 16 років, з них 3 - смертельно.