ua en ru

В Італії викрили грабіжників банкоматів у масках Трампа

В Італії викрили грабіжників банкоматів у масках Трампа Фото: поліція Італії (facebook.comcarabinieri.it)

Правоохоронці затримали грабіжників під час останньої спроби пограбування

В Італії викрили грабіжників, які здійснювали нальоти на банкомати в масках президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє La Stampa.

За інформацією правоохоронців, нападниками виявилися двоє уродженців північноіталійської провінції П'ємонт, Вітторіо і Іван Лафоре, брати, вік яких 27 років і 31 рік. Відзначається, що за час злочинної діяльності, яка, імовірно, налічує кілька десятків пограбувань на території провінції П'ємонт, вони викрали близько 100 тисяч євро.

Зазначено, що карабінери вийшли на слід братів, так як ті постійно пересувалися на одному і тому ж автомобілі Mercedes чорного кольору, а методика їх грабежу не змінювалася. Зокрема, підозрювані використовували пристрій, що нагадує лопату з перемикачем на кінці живця (через трубку були проведені контакти). Один кінець пристрою, начинений вибухівкою, вставлявся у банкомат, потім контакти замикалися, і відбувався вибух.

Так, правоохоронці затримали грабіжників під час останньої спроби пограбування, коли вони встигли привести свій пристрій в дію.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Праги (Чехія) невідомі скоїли збройне пограбування магазину зброї, у результаті чого були поранені дві людини.