ua en ru

Виконуючим обов'язки головного редактора журналу "Кореспондент" призначений Андрій Овчаренко

Виконуючим обов'язки головного редактора журналу "Кореспондент" з 18 листопада 2013 року призначений Андрій Овчаренко, до останнього часу керував редакцією газети "Аргументи і Факти в Україні".

Віталій Сич, до сьогоднішнього дня очолював журнал "Кореспондент", прийняв рішення залишити редакцію за взаємною згодою сторін.

"Я очолював журнал "Кореспондент" десять з половиною років і за цей час зробив все що міг, щоб перетворити видання у лідера ринку. Я раніше прийняв для себе рішення піти, про що завчасно попередив нових власників. Впевнений, що призначення нового редактора, має великий досвід редакторської роботи, забезпечить наступність редакційної політики і збереження високих стандартів видання", - сказав Віталій Сич.

В свою чергу Андрій Овчаренко зазначив, що перед ним стоять великі завдання, поставлені у зв'язку з об'єднанням редакції сайту. "Пріоритетом у моїй новій посаді стане продовження традицій, закладених Віталієм Сичем", - підкреслив він.
"Кореспондент" входить в UMH group - велику медіагрупу Східної Європи, яка управляє портфелем із понад 50-ти брендів в інтернеті, радіо і пресі на ринках України і Росії.

"ВЕТЕК-Медіа" (управляє UMH) входить в групу компаній ВЕТЕК і управляє медіаактивами належать Сергію Курченко. Стратегія розвитку медіа-напрямку групи ґрунтується на придбання і створення різноманітних ЗМІ для масових, спеціалізованих і професійних споживчих груп в Україні, Росії та Європі.