ua en ru

Виконавчим директором ВЕТЭК призначений Олександр Каплан

Виконавчим директором "Східно-Європейської паливно-енергетичній компанії" призначений Олександр Каплан. Про це повідомляє прес-служба компанії.

На новій посаді Каплан буде відповідати за цілісний розвиток діяльності компанії.

"Я бачу великі перспективи для компанії ВЕТЭК, як в Україні, так і на ринках сусідніх країн. Мій прихід до групи збігся з придбанням Одеського НПЗ. У нас вже є гарна платформа для подальшого розвитку. Сподіваюся, мій досвід в нафтовій сфері буде корисний для молодий і активної компанії", - відзначив Каплан.

До приходу в ВЕТЭК він обіймав керівні посади в компанії ТНК-ВР, зокрема з 2003 р. обіймав посаду віце-президента з маркетингу, а в березні 2009 р. був призначений на посаду першого заступника виконавчого віце-президента з переробки і торгівлі.

З 1997 по 2003 р. працював у ВАТ "Тюменська нафтова компанія" віце-президентом з переробки і торгівлі. З 1994 по 1997 рік обіймав різні посади в компанії Альфа-Еко.

"Східно-Європейська паливно-енергетична компанія" (ВЕТЭК) об'єднує енергетичні активи підприємця Сергія Курченко. Сьогодні в неї входять структури, які здійснюють реалізацію скрапленого газу, нафтопродуктів, природного газу, мережі АЗС та АГНКС і інші профільні активи в Україні та низці інших країн.

Читайте також: Група "ВЕТЭК" купує у "Лукойла" 99,6% акцій Одеського НПЗ.