ua en ru

Іспанія - Туреччина 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Іспанія - Туреччина 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Іспанія - Туреччина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Іспанія - Туреччина. Онлайн-трансляція матчу Іспанія - Туреччина почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Чемпіони Європи після складної перемоги над чехами продовжать відстоювати свій титлу грою з турками.

17 червня, 22:00
Ніцца, "Альянц Рів'єра"
Іспанія - Туреччина 3:0
Гол: Мората, 34, 48, Нолито, 37
Іспанія:
Де Хеа — Хуанфран, Піке, Рамос, Альба — Фабрегас, Бускетс, Іньєста — Давід Сілва, Мората, Ноліто
Туреччина: Бабачан — Генул, Топал, Балта, Еркін — Туфан, Інан, Озьякуп — Чалханоглу, Йилмаз, Туран

Перший матч Іспанії на Євро дав розуміння того, що команда Дель Боске не стала зраджувати своїм ігровим традицій і воліє грати першим номером з довгими перпасовками біля чужих воріт. При цьому, створення небезпечних моментів, принаймні у грі з чехами, було у іспанців на невисокому рівні.

Варто очікувати, що в Іспанії побудували подготвку до турніру таким чином, що команда буде набирати форму по ходу турніру. Але це означає не тільки, що у матчах плей-офф іспанці будуть грати краще, але і те, що в грі проти Туреччини ми не побачимо нормальний іспанський футбол. Якби не пас Іньєсти в кінці матчу з Чехією, іспанці втратили важливі очки. Теж саме стосується і сьогоднішньої гри - туркам цілком по силах стримати суперника.

Туреччина не показала у грі з ховаратам серйозний рівень, що говорить про потенційний провалі команди Теріма на Євро. Але цілком можливо, що досвідчений тренер зробив висновки після програного матчу і зуміє зробити так, що матч проти Іспанії стане для турків переходом на новий щабель.

Іспанія - Туреччина 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Сесар Аспілікуета

Полузащитнки збірної Іспанії Сесар Аспілікуета:

"Іспанія — атакуюча команда, ми завжди намагаємося контролювати м'яч. Але коли ми ставали чемпіонами, то і пропускали менше всього. Це головне. На плечах захисників завжди лежить величезна відповідальність, але тренер однаково вимогливий до всіх. Це командний вид спорту, де кожен гравець повинен працювати і на захист, і на атаку. Я завжди намагаюся по максимуму допомогти своїй команді".