ua en ru

Іспанія нагородить Тимошенко медаллю за внесок у захист демократії

Сьогодні донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря візьмуть участь у церемонії нагородження Юлії Тимошенко медаллю Мануеля Карраско Формігуера (Manuel Carrasсo Formiguera) за її внесок у захист демократії, свободи і боротьбу за відновлення верховенства права в Україні.

Сьогодні донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря візьмуть участь у церемонії нагородження Юлії Тимошенко медаллю Мануеля Карраско Формігуера (Manuel Carrasсo Formiguera) за її внесок у захист демократії, свободи і боротьбу за відновлення верховенства права в Україні. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Церемонія, яку проведе політична партія Іспанії "Уніо Демократіка де Каталунія" (Unio Democratica de Catalunya), відбудеться в Барселоні.

Медаль Мануеля Карраско Формігуера, яка є вищою нагородою Unio Democratica de Catalunya за захист демократичних цінностей, отримували колишній Президент Чехії Вацлав Гавел (2007), президент Європейського парламенту Ганс-Герт Петтерінг (2008) та інші.