ua en ru

Іспанія готова допомагати Криму в розвитку туристичної галузі, - посол Іспанії в Україні

Іспанія готова допомагати Криму в розвитку туристичної галузі. Про це заявив посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно під час зустрічі з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим, передає прес-служба Кабінета міністрів України.

"Крим - один із найкрасивіших і перспективних регіонів України. Тут просто необхідно розвивати туристичну галузь, підвищувати якість сервісу. Для цього є всі умови. Крим цікавий Іспанії, ми готові надавати допомогу і сприяння", - зазначив посол.

В свою чергу, Могильов заявив, що Криму та Іспанії необхідно збільшувати двосторонній туристичний потік і зміцнювати співробітництво в туристичній сфері.

"Іспанія - один зі світових центрів туризму, в тому числі, за рахунок великої кількості об'єктів культурної та історичної спадщини. Крим має всі можливості, щоб стати курортом що веде свою діяльність цілий рік. Нам необхідно розвивати співпрацю у цій сфері", - сказав Могильов та запросив всіх зацікавлених представників Іспанії взяти участь у III Міжнародному Чорноморському економічному форумі.

Читайте також: Товарообіг між Україною та Іспанією в 2011 р. збільшився на 88% - до 1,7 млрд дол