ua en ru

Іслямов переконаний у необхідності створення кримськотатарської армії

Іслямов переконаний у необхідності створення кримськотатарської армії Фото: Іслямов переконаний у необхідності створення кримськотатарської армії

Іслямов вважає, що після заборони Меджлісу є потреба в армії

Голова штабу акції з блокади Криму Ленур Іслямов вважає, що після заборони діяльності Меджлісу на півострові кримськотатарський народ усвідомить необхідність створення власної армії. Про це він сказав в коментарі "Крим.Реалії".

"Ось, може бути, зараз кримськотатарський народ зрозуміє, що, все-таки, треба створювати власну армію. У нас є політичні сили, у нас є депутати Верховної Ради, але у нас немає власної армії. Тому ми повинні зробити так, щоб у нас була армія, в складі України", - підкреслив Іслямов.


Зазначимо, раніше повідомлялося, що "Верховний суд" Криму заборонив діяльність Меджлісу в Росії. Позов про заборону Меджлісу надійшов до суду від "прокурора" анексованого Росією Криму Наталії Поклонської, яка впевнена, що його лідери співпрацюють з турецькими терористами.

Світове співтовариство висловило рішучий протест у зв'язку з діями російської влади про заборону діяльності Меджлісу.

Нагадаємо, прокуратура завела справу на кримську суддю Наталію Терентьєву, яка винесла рішення про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.