ua en ru

Ісландія - Угорщина: команди зіграли в результативну нічию

Ісландія - Угорщина: команди зіграли в результативну нічию Фото: Ісландія - Угорщина

Ісландія та Угорщина сильнішого не виявили

Завершився черговий матч Євро-2016. Збірна Угорщини зуміла вирвати нічию на останніх хвилинах матчу і практично забезпечила собі вихід у стадію плей-офф.

Марсель, "Велодром"
Ісландія - Угорщина 1:1
Голи: Г. Сігурдссон, 39 - Севарссон, 88 (аг)
Ісландія: Халдорсон, Севарссон, Р. Сігурдссон, Арнасон, Скуласон, Р. Сігурдссон, Гуннарссон, Гудмундссон (Хадльфредссон, 66), Б. Бьярнасон, Сігторссон (Гудьонсен 83), Бодварссон (Фiнбогасон, 69)
Угорщина: Кірай, Юхаш (Салай, 84), Гузмич, Ланг, Кадар, Гера, А. Надь, Кляйнхайслер, Джуджак, Пріскін (Беде, 66), Штибер (Нiколiч, 66)

Від поєдинку цих збірних можна було очікувати чого завгодно, крім відсутності боротьби і гольових моментів. І перші, і другі люблять атакувати, при цьому роблять це без особливих вишукувань - одні грають за рахунок довгих пасів, другі намагаються грати коротко, але при цьому багато помиляються.

Так і сталося сьогодні. З самого початку поєдинку стало зрозуміло, що боротьба на футбольному полі буде тотальною, а ноги не будуть жаліти. При цьому, основна частина гри проходила ближче до центру поля, команди доводили м'яч до штрафної, але далі нічого не виходило. Перший момент стався в середині тайму, коли Джуджак трохи неточно пробив по воротах. Ісландці могли забивати ближче до тридцятої хвилини, але вихід один на один успішно нейтралізував Кірай.

Гол стався в кінцівці тайму. Ісландці заробили і розіграли кутовий, суддя побачив порушення правил під час боротьби у штрафному і призначив пенальті, який реалізував Гілфі Сігурдссон.

У другому таймі збірна Угорщини почала грати швидше - треба було відіграватися. Підопічнi Шторка раз за разом намагалися зламати оборону ісландців в позиційних атаках, але щоразу не вистачало останнього пасу. Гол стався в самому кінці зустрічі. Атака флангом завершилася прострілом, який замкнув захисник Ісландії Севарссон. За останнi шість хвилин гри ісландці так і не змогли створити небезпеку біля воріт Кiрая.