ua en ru

Ісландія - Україна: прогноз букмекерів

Ісландія - Україна: прогноз букмекерів Фото: Ісландія - Україна (ФФУ)

Фахівці вважають, що в майбутній зустрічі немає явного фаворита

Збірна України на виїзді зіграє з командою Ісландії в рамках восьмого туру кваліфікації ЧС-2018. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Украина о 21:45, дивитися матч можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". На думку букмекерів, обидві команди мають приблизно рівні шанси на перемогу.

5 вересня 21:45
Рейк'явік, Лаугардалсволлур

Букмекерська контора William Hill ставки як на перемогу збірної України, так і на перемогу збірної Ісландії приймає з однаковим коефіцієнтом - 2.70. Нічийний результат є менш імовірним подією, котирування тут - 3.10.

Букмекери з компанії bet365 на перемогу підопічних Хеймір Хадльгрімссона приймають ставки з коефіцієнтом 2,35. Успіх "жовто-синіх" оцінюється в 3,1. А нічийний результат зустрічі - 3,25.

На перемогу Ісландії букмекерська контора bwin приймає ставки з коефіцієнтом 2,65. Перемога України оцінюється в 2,75. Імовірність нічийного результату в цьому матчі оцінюється в 3,25.

Нагадаємо, збірна України обіграла Туреччину у матчі сьомого туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу 2018 року. Зустріч проходила в Харкові на стадіоні "Металіст" і завершилася з рахунком 2:0.