ua en ru

Ісландія - Австрія: ісландці виривають перемогу на останніх секундах матчу

Ісландія - Австрія: ісландці виривають перемогу на останніх секундах матчу Фото: Ісландія - Австрія

Перемога Ісландії відправляє Австрію додому

Завершився черговий матч Євро-2016. Збірна Ісландії обіграла австрійців і вийшла в плей-офф з другого місця.

Сен-Дені, "Стад де Франс"
Ісландія - Австрія 2:1
Голи: Шопф, 61 - Бедварссон, 19, Траустасон, 90+4
Збірна Ісландії: Халльдоурссон, Севарссон, Анарсон, Р. Сігурдссон, Скуласон, Гудмундссон (Iнгасон, 87), Гуннарссон, Р. Сігурдссон, Б. Бьярнасон, Бедварссон (Е. Бьярнасон, 72), Сігторссон (Траустосон, 80).
Збірна Австрії: Альмер, Драгович, Предль (Янко, 46), Хінтереггер, Фукс, Ильсанкер (Шопф, 46), Баумгартлінгер, Кляйн, Алаба, Арнаутович, Забитцер (Янчер, 78).

Початок першого тайму був передбачуваним, ісландці віддали ініціативу супернику, вичікуючи моменти для небезпечних контратак. При цьому, перший момент у грі був у гравця Ісландії - Гудмундссон потужно пробив у хрестовину воріт здалеку.

Після цього австрійці продовжили атакувати, не створюючи небезпеку біля воріт Халльдерссона. Гол стався несподівано, ісландці заробили аут на чужій половині поля і вкинули його в штрафну, а Бедварссон видряпав м'яч і проштовхнув його повз Альмера. Австрійці могли зрівняти рахунок, але не реалізували пенальті. Драгович взявся виконувати одинадцятиметровий, але його удар прийняла на себе штанга.

Другий тайм проходив під диктовку австрійців, ісландці лише зрідка виходили в атаку невеликими силами. Перевага "червоних" втілилася у гол Шопфа на 61 хвилині. До самого кінця поєдинку гру контролювали австрійці, але забити вдалося Ісландії. Під кінець доданого часу свій м'яч забив Траустосон, замкнувши передачу Ельмара Бьярнсона в контратаці.