ua en ru

Поєдинок може стати сюрпризом для Ломаченка, - Марріага

Поєдинок може стати сюрпризом для Ломаченка, - Марріага Фото: Ломаченко і Марріага (BoxingScene)

Колумбієць вважає, що може здивувати українського чемпіона світу

Претендент на пояс WBO у другій напівлегкій вазі Мігель Марріага (25-2, 21 КО) заявив, що результат поєдинку з українським чемпіоном світу Василем Ломаченко (8-1, 6 КО) може стати абсолютно непередбачуваним. Про це собщает BoxingScene.

"Ми поспілкувалися з командою, і я вирішив прийняти цей бій. Коли мені подзвонили, я як раз тренувався в Колумбії, так що я був в формі і вирішив боксувати. Я думаю, він заглядає вперед, тому як обговорює інші поєдинки. Але я завжди говорив, що спочатку потрібно подбати про ті завдання, які стоять перед тобою прямо зараз, тому що трапитися може все що завгодно. Я можу здивувати Ломаченко", - сказав Марріага.

"Мені подобається, коли мої суперники заглядають мені за спину, мені подобається коли вони занадто впевнені, так що я можу здивувати їх. Ломаченко - прекрасний боєць, один з кращих в світі. Але я знаю, що я також можу бути в числі кращих в світі, тому, це поєдинок може стати сюрпризом", - додав колумбієць.

Бій між Ломаченко і Марріагой пройде 5 серпня в Лос-Анджелесі. Початок - 6 серпня о 5:00 за київським часом. Напередодні майбутнього бою букмекери назвали стовідсотковим фаворитом Ломаченко.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) отримав новий пояс "суперчемпіона" від Всесвітньої боксерської організації (WBO).