ua en ru

ІС фіксує масове дезертирство з "силових відомств" ДНР

ІС фіксує масове дезертирство з "силових відомств" ДНР Фото: Дмитро Тимчук

Колишні співробітники МВС України покидають ряди "МВС" ДНР

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" зафіксовані випадки масового дезертирства "співробітників МВС" ДНР. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційне опір" Дмитра Тимчука в Facebook.

"Відразу в декількох населених пунктах, що знаходяться під контролем "ДНР", відзначаються масові випадки дезертирства "співробітників МВС ДНР" з числа колишніх співробітників МВС України, які перейшли на службу бойовикам. У кількох випадках їм вдалося при цьому знищити "документи обліку" в "органах МВС ДНР", де вони проходили службу", - повідомив Тимчук.

Крім того, за його словами, "міністерство держбезпеки" ЛНР проводить масштабне розслідування з метою встановлення осіб, причетних до витоку в правоохоронні органи України списків членів ГО "Мир Луганщині", головою якого є лідер ЛНР Ігор Плотницький.

"Одночасно у Донецьку заарештовано двох "українських шпигунів" з числа співробітників "МГБ ДНР", яким інкримінується продаж українським спецслужбам бази даних на працівників "силових відомств ДНР", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Со стороны российско-террористических войск на Донбассе продо...

Posted by Dmitry Tymchuk on 2 ноября 2015 г.

Нагадаємо, ДНР анонсувала відведення мінометів 5 листопада.