ua en ru

ІС: у Донецьку та області почастішали грабежі бойовиків ДНР

ІС: у Донецьку та області почастішали грабежі бойовиків ДНР Фото: Дмитро Тимчук розповів про ситуацію в зоні АТО

В основному мова йде про грабежі і розбої, жертвами яких стають бойовики, що мають відносно високий за місцевими мірками рівень фінансового забезпечення

В Макіївці і Київському районі Донецька відзначаються множинні випадки "кримінальних злочинів" щодо військовослужбовців армії самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В основному мова йде про грабежі і розбої, жертвами яких стають бойовики, що мають відносно високий за місцевими мірками рівень фінансового забезпечення. Як відзначають "правоохоронці ДНР", подібні злочини проти бойовиків із застосуванням фізичного насильства часто носять "запеклий характер", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що "МВС ДНР" проводить масові обшуки в місцях дислокації бандформування "Восток" (знаходиться під контролем А. Ходаковського) на наявність "нелегального" озброєння, транспортних засобів, заручників, а також матеріальних засобів, які перебувають у розшуку.

"Представникам "МВС ДНР" дано вказівку в разі затримання бойовиків "Востоку" за різні правопорушення, активно залучати їх до штрафних робіт на території зруйнованого аеропорту Донецька (розбір завалів тощо)", - додали в ІС.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір».Крім активних обстрілів, російсько-терористичні війська н...

Опубліковано Дмитрієм Тымчуком 2 березень 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) активно працює над створенням власного Військово-морського флоту".