ua en ru

Іран звинуватив Саудівську Аравію у причетності до терактів у Тегерані

Іран звинуватив Саудівську Аравію у причетності до терактів у Тегерані Фото: теракт в Тегерані (twitter.com-DonKlericuzio 1)

Іранська гвардія звинуватила у терактах у Тегерані Саудівську Аравію

Іранська Революційна гвардія заявила, що Саудівська Аравія (СА) стоїть за терактами в Тегерані в середу, в результаті яких загинули близько 12 осіб і були поранені 43 особи. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на заяві, опубліковане гвардійцями.

"Це терористичний напад стався всього через тиждень після зустрічі президента США (Дональда Трампа) і лідерів Саудівської Аравії, які підтримують терористів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, гвардійці вважають, що той факт, що бойовики "Ісламського держави" взяли на себе відповідальність за теракти в Тегерані доводить, що лідери СА були залучені до атаки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість загиблих в результаті серії терактів в Тегерані, що відбулися сьогодні, 7 червня 2017 року, зросла до 12 осіб. Так, кількість постраждалих в результаті двох терористичних нападів - на парламент і на храм Імама Хомейні - також зросла до 39 осіб.