ua en ru

iPhone 8: фото, ціна, дата виходу

iPhone 8: фото, ціна, дата виходу Фото: Apple (flickr.com Andy)

Все, що відомо на сьогодні про реліз нового смартфона від Apple

Американська компанія Apple зовсім скоро представить свій новий флагманський смартфон - презентація iPhone 8 відбудеться 12 вересня. Подробиці майбутнього релізу - в матеріалі РБК-Україна.

iPhone 8: дата виходу

Презентація iPhone 8 запланована на 12 вересня. За інформацією The Wall Street Journal, крім трьох нових моделей iPhone від Apple також представить нові Apple Watch з підтримкою LTE і телевізійну приставку AppleTV 5. також очікується презентація оновлених версій попереднього флагмана - iPhone 7s і iPhone 7 Plus.

Дата виходу iPhone 8 переносилася через произведственных труднощів Apple. Поставки нового смартфона перенесені з жовтня на листопад, заявили в міжнародній аналітичної компанії KGI Securitie.

Найбільш ймовірна причина затримки, за даними аналітиків, полягає в тому, що у партнера Apple - Samsung - могли виникнути труднощі під час виробництва OLED-панелей для екранів iPhone 8. Виробництво світлодіодних панелей може бути затримано на два або три місяці.

Орієнтовно, ціна нового iPhone 8 буде стартувати від 1000 доларів за даними журналістів The New York Times.

iPhone 8: фото

В Мережу також нещодавно потрапили фотографії нового смартфона. Фото iPhone 8 опублікував американський Forbes.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: iPhone 8 (Гордон Келлі)

"Я можу підтвердити, що це фінальний дизайн iPhone 8. На відміну від багатьох макетів, які являють собою звичайний шматок металу, цей прототип дуже докладний і створений з високоякісних матеріалів на фабриці", - заявив редактор Forbes Гордон Келлі.

Задня кришка смартфона виконана з скла для підтримки бездротової зарядки. Також новий iPhone 8 має 5,8-дюймовий безрамковий дисплей, а у верхній частині дисплея знаходиться проріз під динамік і датчики.

В новому смартфоні Apple відмовилася від фізичної кнопки Home, її, очевидно, замінить віртуальний аналог.