ua en ru

iPhone 7 можливо буде підтримувати цифрове перо Apple Pencil

iPhone 7 можливо буде підтримувати цифрове перо Apple Pencil Фото: в iPhone 7 може з'явитися Apple Pencil, раніше розроблений для планшетів (newtime.com.ua)

Для підтримки пера iPhone 7 і iPhone 7 + отримають дисплеї з низьким рівнем затримки

Цифрове перо Apple Pencil, яке раніше було розроблено для iPad Pro, може з'явитися в новому флагмані Apple – смартфон iPhone 7, повідомляє macdigger.ru.

Такі висновки раніше були оприлюднені журналістом Джоном Грубером, який зробив їх на підставі інтерв'ю глави Apple Тіма Кука. Так, Кук у своєму інтерв'ю зазначив, що Apple Pencil може бути використаний для iPhone, тоді як раніше цифрове перо працювало тільки з 9,7 - і 12,9-дюймовими планшетами на iOS.

Презентація iPhone 7: онлайн-трансляція

"За інформацією Грубера, для підтримки пера iPhone 7 і iPhone 7 Plus отримають дисплеї з низьким рівнем затримки і можливістю зчитувати положення пера 240 разів за секунду", - підкреслює Macdigger.

Як додає видання, c допомогою Apple Pencil можна створювати начерки з натури, технічні креслення, писати портрети аквареллю. Крім того, перо дозволяє запускати програми, переходити за посиланнями, прокручувати вміст і переміщатися по операційній системі.

Нагадаємо, перші партії iPhone 7 відвантажені рітейлерам.