ua en ru

iPhone 7: технічні характеристики нового смартфона Apple

iPhone 7: технічні характеристики нового смартфона Apple Фото: iPhone 7

Огляд характеристик і головні особливості нової моделі iPhone сьомого покоління, яка буде представлена 7 вересня

Найочікуваніша подія світу високих технологій в цьому році - вихід нового iPhone, відбудеться зовсім скоро. Всі технічні характеристики смартфона Apple iPhone 7 і iPhone 7 Plus будуть оголошені на презентації 7 вересня, проте вже зараз є багато інформації про особливості та відмінності пристрою від попередньої моделі.

Яким буде iPhone 7: характеристики дизайну

Чим ближче презентація, тим більше з'являється чуток про новий смартфон Apple. Достовірно відомо, що на презентації будуть представлені дві версії айфона - стандартної модифікації iPhone 7, та iPhone 7 Plus. Характеристики остннього будуть быльш "просунутими".

iPhone 7: технічні характеристики нового смартфона Apple

Фото: iPhone 7 та iPhone 7 Plus

Так, розмір дисплея базової моделі складе 4,7 дюйма, а в iPhone 7 Plus екран буде більше - 5,5 дюймів. Дисплей також буде оснащений технологією 3D Touch.

Новий смартфон тонший за Айфон 6. Корпус iPhone 7 матиме захист стандарту IPx7 з підвищеною пило- та вологостійкістю. Вставки антен гаджета перемістили у верхню і нижню частини корпусу. Вага пристрою 125 грамів.

Конструкція кнопки Home також змінилася - вона стала сенсорною зі сканером відбитків пальців за технологією Sonovation.

кнопка Home в iPhone

Фото: кнопка Home в iPhone 7

iPhone 7: кольори новинки

У гамі кольорів корпусу сьомого айфона - кілька відтінків. На перших фото і відео, які потрапили в мережу, iPhone 7 представлений в трьох відтінках - золотий, "рожеве золото" і "чорний космос".

iPhone 7 в трьох кольорахФото: iPhone 7 в трьох кольорах

Пізніше стало відомо ще про два кольори для нової моделі - сріблястий і "сірий космос". Крім 5 основних кольорів, можливо гаджет з'явиться і у відтінку Deep Blue.

iPhone 7 в кольорі Deep BlueФото: iPhone 7 в кольорі Deep Blue

iPhone 7: оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті в сьомій версії iPhone стандартної модифікації складе 2 Гб, в версії iPhone 7 Plus обсяг ОЗУ збільшиться до 3 Гб. Це пов'язано із застосуванням у "просунутій" версії подвійної системи камери.

Технічні характеристики нового iPhone, що стосуються вбудованої пам'яті також зміняться. Передбачається, що Apple відмовиться від моделі на 16 Гб. Айфон 7 буде доступний у варіантах на 32, 64, 128 Гб (стандартна модифікація), iPhone 7 Plus випустять в варіантах на 32, 128 і 256 Гб.

iPhone 7: процесор і операційна система

У сьомому Айфоні встановлений чотирьохядерний процесор A10 новго покоління з частотою 1,4 ГГц. Завдяки використанню 14-нанометрового техпроцесу при виконанні процесора, продуктивність iPhone 7 зросте, пристрій буде менше нагріватися, також зменшитися його енергоспоживання.

процесор нового iPhone 7Фото: процесор нового iPhone 7

Працювати iPhone 7 буде на операційній системі iOS 10. Серед нововведень - оновлені програми Галерея, Музика, Новини, Карти, Повідомлення, розумні підказки для клавіатури, перероблений екран блокування та інші.

iPhone 7: акумулятор

Технічні характеристики нового смартфона Apple порадують ще одним приємним оновленням. Ємність батареї iPhone 7 збільшиться до 1960 мАг, а у версії iPhone 7 Plus - до 2910 мАг. Швидкість зарядки акумулятора також буде більшою (від 0% до 50% смартфон буде заряджатися за 30 хвилин).

iPhone 7: камера

Якість знімків на iPhone 7 стане набагато краще. Незважаючи на те, що роздільна здатність залишиться такою ж, як і в iPhone 6 (12 мегапікселів), діаметр лінзи збільшиться і завдяки застосуванню оптичної стабілізації, фото будуть виходити більш яскравими і чіткими.

Айфон 7- технічні характеристики, що потрапили в мережу

Фото: Айфон 7- технічні характеристики, що потрапили в мережу

На iPhone 7 Plus камера матиме подвійну систему. Одночасно вона робитиме два знімки і потім поєднуватиме їх, завдяки чому зменшується шум і якість фотографій залишається високою навіть при поганому освітленні.

Відео на iPhone 7 можна буде знімати з роздільною здатністю 3840х2160 і частотою 60 кадрів в секунду.

Чим ще здивує iPhone 7

Технічні характеристики нового гаджета обіцяють стати справжньою сенсацією. Найгучніша чутка про iPhone 7 - відмова від стандартного роз'єму 3,5 мм для навушників. Відтеперь вони будуть підключатися через Lightning або Bluetooth. Також можливо що на презентації Apple представить свої перші бездротові навушники.

Новый Айфон 7 характеристики смартфона станут сенсацией

Фото: новий Айфон 7 - характеристики смартфона стануть сенсацією

Вірогідно, що у версії iPhone 7 Plus буде використаний бездротовий Smart Connector, через який можна буде підключати зовнішню батарею і аксесуари.

iPhone 7 працюватиме за технологією eSim - електронна карта, яка дозволить повністю відмовитися від використання фізичних "сімок", і вибрати відразу кілька телефонних номерів.