ua en ru

iPhone 7: огляд перед презентацією

iPhone 7: огляд перед презентацією Фото: новий Apple iPhone 7

Головні особливості та технічні характеристики нової моделі смартфона від Apple

Сьогодні ввечері світу буде представлена чергова новинка Apple – iPhone 7-го покоління. За інформацією, що з'явилася в мережі ще до презентації, смартфон обіцяє здивувати користувачів кількома сюрпризами. Чого очікувати від нового гаджета, розповість огляд Apple iPhone 7 від РБК-Україна.

iPhone 7: дизайн моделі

Сьомий айфон вийде у двох версіях - iPhone 7 і iPhone 7+, які будуть мати кілька відмінностей, що стосуються не тільки зовнішнього вигляду, але також продуктивності, ємності акумулятора і параметрів камери.

iPhone 7 представлять 7 вересняФото: iPhone 7 представлять 7 вересня

Істотно дизайн гаджета не зміниться. Пластикові вставки антен на задній панелі перемістяться у верхню і нижню частини корпусу. У версії iPhone 7+ збільшиться діагональ екрану до 5,5 дюймів, в стандартному iPhone 7 розмір дисплея складе 4,7 дюйма.

Колірна гамма сьомого покоління iPhone 7 поповниться новими відтінками.

Корпус пристрою буде виконаний в таких нових кольорах, як Space Black, Piano Black і Deep Blue. Кнопка Home можливо стане сенсорної і буде реагувати на відбитки пальців.

iPhone 7: водонепроникність

Корпус iPhone 7 стане ще більш захищеним від попадання всередину пилу та рідини. Виконаний по класу IPx7, він дозволить йому зберігати працездатність навіть після перебування під водою на глибині до метра протягом півгодини.

iPhone 7 абсолютно водонепроникнийФото: iPhone 7 абсолютно водонепроникний

Рішення про заміну механічної кнопки Home на сенсорну також запобігатиме потраплянню вологи та забруднення гаджета.

Огляд iPhone 7: батарея

Ємність акумулятора сьомого смартфона Apple складе 1960 маг для стандартної моделі і 2910 маг для iPhone 7+. Швидше буде і швидкість зарядки. Тепер зарядити гаджет на 50% можна буде всього за 30 хвилин.

iPhone 7: пам'ять, процесор і операційна система

Об'єм ОЗП в новій моделі стандартної модифікації складе 2 Гб, iPhone 7+ обсяг оперативки буде 3 Гб. Що стосується вбудованої пам'яті, від бюджетної версії на 16 Гб Аpple в iPhone 7 відмовилася. Нові моделі будуть доступні до замовлення у версіях 32, 128 і 256 Гб.

Процесор нового покоління А10 дозволить збільшити продуктивність пристрою і заощадити енергоспоживання.

Разом з iPhone 7 на презентації Apple представить і операційну систему iOS 10, на якій будуть працювати гаджети.

iPhone 7: огляд параметрів камери

Дозвіл камери в сьомому айфоні залишиться незмінним (12 мегапікселів), однак якість фото значно покращитися. Це стало можливо завдяки збільшенню діаметра лінзи і застосування оптичної стабілізації.

в iPhone 7 камера буде подвійнийФото: в iPhone 7 камера буде подвійний

До того ж, в "просунутій версії iPhone 7+ буде використана подвійна камера. Апарат одночасно зможе робити два фото і потім поєднувати їх, тому фото навіть при поганому освітленні вийдуть чіткими і яскравими.

Відео в iPhone 7 можна буде знімати з дозволом 3840х2160 пікселів і частотою 60 кадрів в секунду.

iPhone 7: аудіороз'єм

Найбільш ймовірно, що в новій моделі айфона не передбачений стандартний роз'єм для навушників. Гарнітура буде підключатися через Lightning або Bluetooth.

в iPhone 7 відсутній роз'єм 3,5 ммФото: в iPhone 7 відсутній роз'єм 3,5 мм

Крім цього, в iPhone 7+ можливо буде використаний Smart Connector для підключення зовнішньої батареї і інших аксесуарів.

Достовірно про всіх параметрах iPhone 7 і чим ще здивує користувачів гаджет стане відомо вже зовсім скоро. Трансляція презентації Apple з Сан-Франциско розпочнеться о 20:00 за київським часом і буде доступна в режимі онлайн на РБК-Україна.