ua en ru

iPhone 7: всі фото і відео новинки від Apple

iPhone 7: всі фото і відео новинки від Apple Фото: варіанти кольорів iPhone 7

Стильні кольору корпусу iPhone 7 і відео нового айфона у включеному режимі

Як змінився дизайн корпусу сьомого "яблучного" смартфона, і в яких відтінках з'явиться у продажу iPhone 7? Фото, відео нового iphone від Apple і все, що відомо про гаджеті на даний момент, на РБК-Україна.

iPhone 7: фото новинки

Реліз оновленої лінійки пристроїв Apple відбудеться вже завтра, але фото нового айфона потрапили в мережу задовго до презентації.

iPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від Apple
Фото: зовнішній вигляд iPhone 7

Достовірно відомо, що в Сан-Франциско будуть представлені дві версії гаджета: iPhone 7 і iPhone 7+ (Plus). Фото нових моделей демонструють тонкий корпус, на якому вставки антен, на відміну від iPhone 6, перенесені у верхню і нижню частини пристрою.

iPhone 7: всі фото і відео новинки від AppleiPhone 7: всі фото і відео новинки від Apple

Фото: iPhone 7+ і iPhone 7

Стандартна модифікація має менший розмір діагоналі екрана (4,7 дюйма), в порівнянні з iPhone 7+ (Plus), в якому діагональ дисплея становить 5,5 дюймів.

Дивитися iPhone 7 відео і фото стильних відтінків корпусу

Гамма кольорів смартфона також поповнилася новими відтінками.

Крім популярних Silver, Gold, Rose Gold, з'явиться насичений Deep Blue, який замінить Space Gray.

відтінок Deep Blue для iPhone 7 і iPhone 7+

Фото: відтінок Deep Blue для iPhone 7 і iPhone 7+

Любителів темних відтінків порадують два варіанти чорного в новій моделі: глибокий Space Black і глянсовий, створює враження скляного, Piano Black. Дивитися iPhone 7 фото в чорному варіанті можна вже зараз:

iPhone 7 в кольорах Space Black і Piano Black

Фото: iPhone 7 в кольорах Space Black і Piano Black

Яким буде iPhone 7: відео працюючого смартфона

потрапили в інтернет відео нового айфона, можна судити про те, що на передній панелі гаджета залишилися стандартні датчики, а кнопка Home стала сенсорною. iPhone 7 буде працювати на новій операційній системі iOS 10.

На задній частині iPhone 7+ (Plus) відео демонструє виступаючий подвійний об'єктив камери. Таке рішення дозволить отримувати більш якісні знімки навіть при недостатньому освітленні.

З найгучніших припущень про новому iPhone 7 – відмова від стандартного роз'єму для навушників, можливість швидкої зарядки від 0% до 50% за 30 хвилин, використання Smart Connector у версії iPhone 7+, абсолютна водонепроникність корпусу.

чи Підтвердяться ці чутки, стане відомо тільки на презентации iPhone 7 вересня.