ua en ru

Йорданія з вересня скасовує візові збори для туристів

Йорданія з вересня скасовує візові збори для туристів Фото: Йорданія

Візові збори скасовуються за умови перебування в країні не менше трьох діб

Туристи, які самостійно плануватимуть свій відпочинок у Йорданії будуть звільнені від оплати візового збору з 1 вересня 2015 р. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"З 1 вересня 2015 р. туристи, які самостійно плануватимуть свій відпочинок у Йорданії будуть звільнені від оплати візового збору після придбання т.зв. "Єдиного квитка", який дозволяє відвідати 35 туристичних місць у Йорданії за умови перебування в країні не менше трьох діб", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що будуть скасовані податки для авіаквитків регулярних рейсів, в аеропортах Акабі та Амман, а також податок на виїзд і візи для чартерних рейсів, які вилітатимуть з аеропорта "King Hussein" в Акабі, за умови дотримання вищезазначених умов перебування в країні.

Окрім цього, з 1 червня 2015 р. скасовано візові збори для іноземних туристів, які в'їжджають до Йорданії за посередництвом йорданських туроператорів на строк не менше двох діб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оформлення закордонного паспорта для українців за кордоном може зайняти до 3 місяців.