ua en ru

Інвестиційний проект по створенню вітропарку в Україні - це іміджевий етап для країни, - Єфімов

Інвестиційний проект по створенню вітропарку в Україні - це іміджевий етап для країни. Таку думку висловив заявив гендиректор ВАТ "Енергомашспецсталь" (Краматорськ, Донецька обл.) Максим Єфімов на відкритті в Донецькій обл. вітропарку "Новоазовський", повідомляє прес-служба підприємства.

"Цей напрям (вітроенергетика) є на даний момент дуже актуальним і модним у всьому світі. І Україна йде в ногу з сучасними тенденціями, беручи участь в цьому процесі. Наш інвестиційний проект по створенню вітропарку - це перший іміджевий етап", - зазначив він.
Єфімов додав, що наступний етап - організація спільного виробництва вітроустановок потужністю 2,5 МВт на основі "ноу-хау" німецьких партнерів - компанії Fuhrlander AG і виробничих потужностей українського підприємства "ФурлендерВіндТехнолоджі".
"Виконання даної програми дозволить забезпечити завантаження виробництв металургійного, машинобудівного і суднобудівельного комплексів, а також підприємств з виробництва складних електричних машин", - сказав він.